Over Pro Project

Strategieën voor projecten

De uitdaging
Veranderende organisaties, terug naar de kern-activiteiten. Overleg en beleidsvorming vergen veel tijd op veel werkgebieden. Toch moeten projecten worden uitgevoerd. De vraag is hoe al die taken kunnen worden gerealiseerd. Voor managers en projectleiders geen eenvoudige opgave.

De keuze
U kunt uw organisatie natuurlijk uitbreiden of projecten uitstellen. Pro Project biedt u echter een andere oplossing: een andere werkwijze. Zowel voor renovatie als voor nieuwe projecten, zonder dure overhead. Maximale invloed met minimale tijdsinspanning. Een perfecte oplossing.

De geschiedenis van Pro Project
Pro Project is opgericht door Roel Pierik. Pro Project is sinds 1 juni 1996 actief met projectmanagement op het gebied van stuwen en gemalen. Er is ervaring opgebouwd in verschillende disciplines. Vanaf de eerste waterbeheersingsprojecten, de automatisering van gemalen en stuwen, de nieuwbouw van kunstwerken tot de realisatie van complexe waterbeheersingssystemen. Er is  kennis beschikbaar van civieltechnische constructies en cultuurtechniek.

De eerste stap
Bel ons voor een afspraak. Vrijblijvend kunnen wij in korte tijd, al brainstormend, een duidelijk beeld vormen en een oplossing of oplossingstraject bespreken. Daarna doen wij u een uitgewerkt voorstel.

Uw risico
Onze ervaring op het gebied van waterbeheersing staat op een hoog niveau. Flexibiliteit, creativiteit en inzet zijn kenmerkende eigenschappen. Wij garanderen een professionele projectaanpak met uitstekende resultaten.
Bel voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak met (0522) 451 902 of vul het online informatieformulier in.

 

Pro Project, Expert op het gebied van stuwen en gemalen